Så hittar du Stockholms bästa nagelsalonger

Guider Hälsa Livsstil

Snygga naglar är en viktig del av ett polerat utseende. Stockholm har ett antal riktigt bra nagelsalonger som kan fräscha upp dina naglar, oavsett om det är en enkel manikyr (eller pedikyr) du är ute efter, eller skalack, nagelförlängningar eller nagelkonst. Längden och stilen på dina naglar är lika lätt att variera som färgen på ditt lack. För att hjälpa dig i jakten på de snyggaste naglarna har vi listat de bästa nagelsalongerna i Stockholm.

Nailted it

Nailedit är en nagelsalong i Stockholm som enligt mig gör dom bästa naglarna med en genomgående noggrannhet & ihop med ett högt kundfokus. Nagelteknologen som är ägare av Nailedit är en diplomerad & certifieradnagelteknolog som verkligen kan sitt jobb.

Nailedit använder marknadens bästa produkter från Semilac som innehaver högst förtroende i produktväg. Hos Nailedit kan ni alltid räkna med att få en noga utförd behandling med det där lilla extra som gör att man går därifrån med ett leende. Helt klart rekommenderade & just nu Stockholms bästa nagelsalong!