BACK1

Olga Levengood, kändisdottern som fått en skyddad uppväxt.

Blogg

Olga Levengood är Mark Levengoods och Jonas Gardells dotter. En del skulle lägga till att det är deras hemliga dotter, då Olga Levengood i princip inte går att hitta på bild. Olga Levengood är syster till Amos som är paret Gardell/Levengoods son. Mark Levengood och Jonas Gardell har tagit ett gemensamt beslut om att varken Olga eller Amos skall exploateras för offentligheten via sina kända föräldrar.

Snabba fakta om Olga Levengood:

Ålder?16 år 2022
Bor?Olga är skriven på Bjurholmsgatan i Stockholm
Var?I Stockholm
Föräldrar?Mark Levengood är pappa till Olga Levengood

Olga Levengood, familj och bakgrund

Olga är Mark Levengoods dotter. Olga Levengoods farfar är alltså Joseph Levengood, Mark Levengoods far. Olga Levengood heter även Ambjörnsson i efternamn, efter sin mamma Fanny Ambjörnsson. Fanny Ambjörnsson lever tillsammans med Ingeborg Svensson som är mamma till Amos, vars pappa i sin tur är Jonas Gardell, Mark Levengoods partner.

Olga Levengood är skriven på Bjurholmsgatan som ligger centralt på Södermalm, lite söder om Katarina Bangata. Mark Levengood, Olga Levengoods pappa, bor också på Södermalm i Stockholm. Han är tillsammans med sin man, Jonas Gardell, skriven på Lilla Erstagatan. Lilla Erstagatan ligger precis bakom Ersta sjukhus, på den nordöstra sidan av Södermalm.

Var Olga Levengood tillbringar sin tid är svårt att veta. Som nämndes tidigare har paret Gardell och Levengood varit mycket tystlåtna kring sina barn, Amos och Olga. Olga står skriven hos sin mamma, men tillbringar kanske i praktiken lika mycket tid hos Jonas och Mark.

Olga Levengoods framtidsplaner

Om Olga Levengood drömmer om barn och familj själv, vet vi inte. Då hon fortfarande är i tonåren, har hon tid på sig att fundera över vad hon vill göra med sitt liv. Eftersom vi inte vet om hon planerar för familj, vet vi inte heller om Olga Levengood skulle vilja döpa sitt barn till Emma eller Amanda. Andra fina flicknamn som Olga Levengood skulle kunna döpa en framtida dotter till är Ida eller Ina.

Olga Levengood verkar ha en sida på Facebook. Däremot är vi inte säkra på om Olga Levengood också har ett Instagramkonto. Hur det ligger till med andra sociala medier eller om Olga till exempel bloggar känner vi inte heller till något om.

Vi förmodar att Olga nu håller på med sina gymnasiestudier, och som bäst funderar på vilken yrkesinriktning hon skall ta i livet. Det finns många vägval att göra och hon gör säkert ett bra val.

Mark Levengood och Jonas Gardell, omtänksamma föräldrar

Med både Jonas Gardell och Mark Levengood inom underhållningsbranschen kan det ju både locka och avskräcka henne från att satsa på en karriär där. Om Mark och Jonas avråder från eller uppmuntrar till en karriär inom den branschen, framgår inte i medierna. Överhuvudtaget skrivs det i princip ingenting om vare sig Olga eller Amos.

Att på detta sätt skydda sina barn från publicitet och ett ofrivilligt kändisskap är både klokt och omtänksamt. Till skillnad från Mark och Jonas, som båda valt ett liv i rampljuset, har ju faktiskt varken Olga eller Amos gjort det.

Att behandla barnen på detta sätt, visar att både Jonas och Mark är förnuftiga och omtänksamma personer och föräldrar. Det kan också vara ett skydd för barnen, då de inte exploateras med bild i media och blir offentliga, något som skulle kunna skapa en hotbild kring dem.

Olga Levengood, med framtiden framför sig

Olga Levengood är ung och har framtiden framför sig. Huruvida Olga även har kontakt med Jonas Gardells yngre bror Berndt Gardell vet vi inte. Berndt har valt en helt annan yrkesbana och jobbar inom IT, vilket kanske skulle kunna locka Olga in på en annan karriär och bana i livet.

Vi är dock övertygade om att både Jonas Gardell och Mark Levengood, såväl som barnens mammor, kommer att göra det allra bästa för både Olga och Amos. Som barn till några av Sveriges mest kända profiler inom nöjesvärlden, har både barnen goda förutsättningar och tillgång till ett omfattande kontaktnät.

Var Olga Levengood kommer att välja att bo i framtiden, och vad hon kommer att välja för inriktning för sin karriär vet vi givetvis inte. Kanske väljer hon att bosätta sig utomlands. Den ökade globaliseringen har ju gett fördelen av att kunna flytta i världen på ett helt annat sätt än förr. Oavsett vad hon väljer önskar vi henne allt gott, och är säkra på att det kommer att gå bra för henne.

Fyra saker vi inte vet om Olga Levengood:

  • Karriärplaner
  • Val på gymnasiet
  • Favoriträtt
  • Favoritfärg