Lovisa Worge – kändis för egen maskin?

Ekonomi Livsstil

Under många år var det omöjligt att prata om Lovisa Worge utan att prata om Bianca Ingrosso. Worges arbete som assistent till Sveriges största influencer Ingrosso var vad som satte henne på kartan. Vem var ens Lovisa Worge utan sin chef? Ganska mycket, visade det sig.

Efter att Lovisa Worge avslutade sin tjänst hos Bianca Ingrosso, har hon växt till att bli en kändis och affärskvinna helt på egna ben.

Bianca Ingrossos assistent

Eller ja, nästan i alla fall. Det är inte så att Lovisa Worge slutat samarbeta med Bianca Ingrosso. Och kanske är just det ett av många tecken på att Worge har bra näsa för affärer. Ett så lukrativt samarbete som Worge haft under tiden med Bianca vid rodret är få människor förunnat. Ingrosso har minst sagt varit generös med att dela sitt rampljus med sin forna assistent.

Kanske är Lovisa Worges framgångar också ett tecken på exakt hur stor Bianca Ingrosso är på den svenska kändis- och skönhetsmarknaden. Till och med Biancas assistent blir alltså kändis på kuppen. Och rik! Lovisa Worge var omtalat välavlönad när hon arbetade under Bianca, och fick återkommande bonusar utbetalade till sig på hisnande summor.

5 snabbfakta om Lovisa Worge:

  • Lovisa Worge är född år 1997.
  • Lovisa Worge är 177 cm lång.
  • Lovisa Worges familj kommer från Norrköping.
  • Lovisa Worge uppges duscha naken.
  • Lovisa Worge arbetar som modell på sitt eget Instagram-konto.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso – bästa vänner

Under tiden som arbetsgivare/arbetstagare utvecklade paret Ingrosso/Worge en nära relation. Två drivna tjejer i ungefär samma ålder som arbetar nära under lång tid gör kanske gärna det. I dag beskriver de sig själva som bästa vänner, även efter att Lovisa Worge sagt upp sig från jobbet som Biancas assistent.

Vänskapen fortsätter, med andra ord. Och det gör även tjejernas affärssamarbeten. Lovisa Worge och Bianca Ingrosso startar företag på löpande band. Dels var och en för sig, men även tillsammans. Inte minst verkar smyckesföretaget Ani AB vara ett bolag att hålla uppsikt över, för den som är intresserad av affärsvärlden. Särskilt med tanke på de framgångar Ingrosso och Worge haft med sminkbolaget Caia Cosmetics.

Lovisa Worges förmögenhet

För en enkel tjej från Norrköping så har det gått rätt bra för Lovisa Worge, oavsett hur man mäter. Det är inte helt fastställt hur hennes eventuella ägarandel av Caia Cosmetics såg ut, eller om hon bara arbetade för bolaget. Men oavsett vilket var hon en del av Caia Cosmetics segertåg, och har absolut fått skörda frukterna av det arbetet.

Bianca Ingrossos exit ur Caia Cosmetics genererade helt enorma summor pengar. Om detta har det skrivits spaltmeter. Det handlade om flera hundra miljoner kronor. Summor av den kalibern sitter sannolikt inte på Lovisa Worges bankkonton – men pengar har hon. 

Enligt uppgift ska Worges månadslön hos Bianca Ingrosso varit någonstans runt 50 000 SEK, och eftersom hon verkar ansett det lönsamt att säga upp sig från den tjänsten kan man kanske räkna ut att pengaströmmen ökat de senaste åren.

Lovisa Worges företag

  • Lovisa Worge AB
  • UKE Konsult AB
  • MelZet & Worge AB
  • Nordic Brush AB
  • Ani Who AB

Dessa företag har Lovisa Worge kopplad till sig som person på något sätt. Verksamheterna breder ut sig från förlagsverksamhet via trävaror/tillverkning och vidare till postorder- och internethandel.

Att en framgångsrik affärsperson driver många företag samtidigt är ingen ovanlighet i affärsvärlden. På detta sätt har många legendariska svenska affärsmän och -kvinnor byggt upp sina karriärer, och sannolikt är Lovisa Worge bara i början av sin yrkesbana. Listan på företag kopplade till Lovisa Worge kommer växa med åren, det kan i princip garanteras. 

Lovisa Worges pojkvän

Den som söker en lista på Lovisa Worges pojkvänner får däremot leta länge på internet. Inte ens Flashback levererar särskilt mycket information Worge är notoriskt privat vad gäller privatlivet, och har till skillnad från sin forne chef Bianca Ingrosso inte heller det allmänintresse som gör att kärlekslivet genererar löpsedlar. (Än.)

Det finns dock vissa rykten om att hon dejtar en norsk person, men hon har inte gått ut med någon relationsstatus officiellt. Med tanke på Worges unga ålder och framgångsrika karriär är det inte helt otippat om den stadiga kärleken dröjer några år med att visa sig. 

Lovisa Worge – då, nu och sedan

Att bli känd via en annan person på det sätt som Lovisa Worge blivit genom Bianca Ingrosso kan sluta på flera sätt. Många menar att så länge vänskapen håller kommer allt vara frid och fröjd, och Worges lycka kan anses vara gjord. Men vad händer sedan? Kommer Lovisa Worge kunna förvalta sitt namn och sin karriär på egen hand?

Sannolikt, ja. Att ta ett jobb som assistent och sköta det så bra att det utvecklar sig till både nära vänskap och partnerskap i affärer är ingen lätt sak. Detta tyder på driftighet och begåvning, och med det kommer man långt. Stay tuned, för nästa kapitel i Lovisa Worges historia. Det kommer sannolikt vara intressant.