Lets Dance övergrepp

Blogg

En nyckelperson inom TV-programmet Let’s Dance är misstänkt för sexuellt övergrepp. Händelsen är inte polisanmäld, men blir utredd av produktionsbolaget Mastiff. Mastiff kommer att prata med alla inblandade för att få en översikt över vad som har hänt. Själva TV4, som är ansvariga för programmet, ser allvarligt på sexuella övergrepp. Dock menar de att det är produktionsbolaget som har ansvar för all personal och därför lämnade de över utredningen till dem.

Själva övergreppet sägs ha ägt rum efter en sändning av programmet. Närmare bestämt när stora delar av produktionen var ute tillsammans på Stureplan i Stockholm. Händelsen som utreds är att en manlig medarbetare, med flera år inom programmet, ska ha fört in sin hand innanför trosan på en kvinnlig medarbetare och tagit på henne. Den här personen är för närvarande avstängd från arbetet under utredningsarbetet.

Flashback Lets Dance övergrepp

På forumet Flashback finns en tråd om det här där användare spekulerar fritt om vad som hänt och vem som är den skyldiga. Eftersom personen jobbat med programmet i flera år är det någon i produktionen och inte en dansare eller deltagare. Några namn dyker upp på forumet. Dock finns det inga bevis på vem som är skyldig eftersom media inte gått ut med det.