Känd nöjesprofil gripen

Blogg

En man blev gripen på plats efter att ha befunnit sig utanför en kvinnas hem, bankade på hennes dörr. Kvinnan ska själv ha larmat till 112. Enligt Aftonbladet handlar det om en man som har många år som profil inom nöjesvärlden. Han var innan händelsen anhållen i sin frånvaro, misstänkt för grov fridskränkning mot samma kvinna. Polisen yttrade sig inte mer om händelsen, än att gripandet skedde på den aktuella adressen, i en tätort i mellersta Sverige på en onsdag.

En presstalesperson på polisregionens ledningscentral hänvisar till åklagarmyndigheten, då det är dem som har hand om ärendet.

Den kända profilen samt den utsatta kvinnan har tidigare haft en relation. Därför är brottet rubricerat som grov fridskränkning. Den misstänkte mannen har sedan tidigare arbetet med flera stora namn, kopplat till den branschen som han är verksam i. Nöjesprofilen har även tidigare hamnat i utsatta situationer.

Känd nöjesprofil gripen flashback

Enligt flashback ska mannen ha hotat och slagit en kvinna. Sammanlagt vid sex olika tillfällen, ska han ha utdelat våld eller någon form av hot. På forumet flashback talar dem även brett och vilt om varför vem och hur. Bland annat egenutnämnda bekanta till mannen skriver sina åsikter och tankar öppet för allmänheten, där nämns det även strafftider som uppkommit samt skvaller om hur mannen är som person.