Christmas

Jula i Östersund – där hittar du allt. Sanning eller myt?

Livsstil

Jula i Östersund har verkligen lyckats med att skapa ett mångsidigt sortiment. Det är fascinerande att se hur de kan täcka upp så många områden i en och samma butik. Det är inte många butiker som kan uppvisa en sådan bredd i sitt sortiment, men det kan Jula göra i alla sina butiker och med sina generösa öppettider är de även väldigt tillgängliga när du behöver köpa något.

De åtta olika kategorierna hos Jula i Östersund är:

Nr 1Verktyg och maskiner 
Nr 2Bygg och färg 
Nr 3El och belysning 
Nr 4Kläder och skydd
Nr 5Trädgård 
Nr 6Fritid
Nr 7Bil och garage
Nr 8Hem och hushåll 

De närmaste Jula-varuhusen omkring Östersund

Även nära Östersund kan du hitta flera varuhus inom en radie på endast några mil, förutom att du naturligtvis också kan beställa varor genom att ta kontakt med Jula.se eller per telefon. De närmaste varuhusen runt Östersund är dessa:

  • Sundsvall
  • Örnsköldsvik
  • Hudiksvall 
  • Umeå

Jul på Jula Östersund

Jul i Östersund? Förutom de åtta kategorierna hittar man även julens alla tillbehör på ett och samma ställe. Man kan undra vilken kategori julprydnader går under. Är det Hem och hushåll eller Trädgård? En vacker och glad Frosty vill man ha i trädgården, men en julgran kan passa både inne och ute.

Finns det något mysigare än ett par rådjur som ligger och lyser upp trädgården när man kommer hem? De är bra mycket trevligare än de levande rådjuren som kalasar på allt det goda du har kämpat med och planterat som prydnad. Men om detta kan man tvista länge.

Hjulen och däcken på Jula Östersund 

Allt det som bilen vill ha finns också i Julas sortiment. Där hittar du nya muttrar och spolvätska, shampo, polerdukar och vax bara för att nämna några produkter. Allt du behöver för underhåll och enkla reparationer finns där.

Ett annat för många kärt fordon som också vill få däcket ompysslat ibland är båten. Då är det inget runt däck utan helt enkelt ett öppet golv som kallas däck. Oavsett om du har en motorbåt eller en segelbåt så har Jula allt för båtlivet, det har de bevisat mer än en gång. Presenningar, rep, silvertejp, rengöring och polering, picknick-muggar, tallrikar, grillar, fendrar och flytvästar. Allt du behöver för båten finns också på Jula. 

Husdjuren i sortimentet på Jula Östersund

Även husdjuren kan få sitt på Jula. Halsband och leksaker, kattlådor, kattsand och mat. Där finns också hundkoppel och transportburar, sovbäddar och tuggben. Allt finns där. Där finns också något för våra vilda djur. Fågelbad, fågelfrön och fågelholkar, till och med små fontäner som våra små kvittrande vänner kan bada och tvätta sig i. Som djurägare behöver du inte besöka dyra zooaffärer så snart du ska köpa något till din lilla pälskling. Du hittar det på Jula samtidigt som du köper allt det andra du behöver till hushållet. 

Ny kontakt på Jula Östersund?

Visst måste man säga att Jula Östersund har ett imponerande sortiment? Det är väl ändå inte en myt? Kanske kan du till och med få kontakt med någon trevlig kund mellan hyllorna. Varför inte byta telefonnummer med den snygga snickaren som står där och väljer mellan två olika skruvdragare? Vad har du att förlora?