Bloggbevakning – en komplett guide

Guider Livsstil Övrigt

Bloggbevakning skriver om en del kända medieprofiler som är aktuella just nu och förutom Isabella, också kallad för Blondinbella, så handlar hennes blogg om vardagen för Anna Book, Bisse, Hanapee, Julia Franzen och det skrivs också om Hanna Persson.

Bloggbevakning har också en profil på Instagram där hon delar med sig av förkortat innehåll från bloggen.

Underhållande läsning

Bloggbevakning erbjuder underhållning och bloggen ägs av Camilla Gervide. Hennes främsta uppgift är att bevaka och granska influencers och sociala medieprofiler. Camilla är främst känd för att lyfta fram profiler som är slarviga på att märka ut sina inlägg i sociala medier som reklam.

Bloggen har mellan 6-8 miljoner visningar per månad och den är en av Sveriges största bloggar i dagsläget.

Granskar varumärken istället för person

Camilla och bloggbevakning angriper aldrig sociala medieprofiler som personer utan de granskar det varumärke som de bygger upp runt omkring sig. Bloggen startades för att Camilla var intresserad av sociala medier. Hon märkte snabbt att det finns mycket som inte stämmer i branschen och hur detta påverkade unga följare.

En profil som förekommer är My Martens

Bloggbevakning har bland annat skrivit om My Martens, som är en profil som är aktiv på sociala medier. Bloggen har en meny som är uppdelad utifrån kategorier som är döpta efter olika sociala medieprofilers namn. I dessa kategorier finns fakta från olika influencers och genom att besöka denna meny kan läsare lätt hitta det man vill läsa om. Här finns både goda grejer och annat smaskigt skvaller att ta del av.

Stor bloggare och profil – Isabella Löwengrip – Blondinbella

Bloggbevakning skriver om både små och stora profiler och en av de första som satte ordet blogg på kartan var Blondinbella. Camilla skriver om Isabella Löwengrip och det senaste inlägget om henne handlar om att hon har sålt film och tv-rättigheterna till sin bok ISABELLA!.

Stor bloggare och profil - Isabella Löwengrip - Blondinbella
Online blog

Du som är ett fan av Blondinbella kan alltså se fram emot att se denna filmatisering av hennes bok om några år.

Bloggbevakning på andra medieplattformar

Camilla och bloggbevakning har diskuterats på forum som Flashback och där råder det delade meningar om henne och hennes blogg. En annan som också följer sociala medieprofiler är Stoppa pressarna, som är en kändistidning online. Där kan du läsa om allt från prinsessan Victoria till Carina Bergfeldt. Det finns också en premium funktion där du kan ta del av mer fördjupat innehåll om bland annat Anders Borg och Dominikas inställda skilsmässa. Spännande va?!